"The inner mechinations of my mind are an enigma" - Patrick Star

Banyak gila update hari ni

Doing my histo homework. Wanna see?

Kau ingat aku bangang nak hantar cani kat cikgu histo? Im not suicidal.

 Mari2 kita buat kerja bangang tengah2 malam C: see, my room sometimes ada this lipas (yeah yeah yeah its gross to admit this, whatevaa). tapi i malas nak kill dia cos i takde shieldtox which means i have to kill it by smashing it into a roach pancake..


i just make sure the thing stays in the toilet. ye farhana sangat bangang..but...who cares...aku takde mood nak bunuh benda ni. dia tak kacau aku aku tak kacau dia.

im hongraaaaaay. maggie time!
did you know coffee has absolutely no effect on me? Minum2 tapi still ngantok. Huwahh.